4rt dia amb Holanda: FRIKANDEL
4rt dia amb Holanda: FRIKANDEL: FROM THE GROUND TO THE MOUTH
Hui ha sigut un dia diferent i molt saborós per als alumnes de 3r d’ESO que participem en la mobilitat Erasmus a Holanda. Al matí, hem visitat una fàbrica de creïlles on ens han explicat tot el procés que segueix aquest aliment tan comú: des que es planta a la terra fins que arriba al nostre plat.
Ha sigut molt interessant veure com la tecnologia i el treball manual es combinen per transformar la creïlla en diferents productes. Hem pogut fer preguntes, tocar, observar i entendre millor com funciona la indústria alimentària al país.
Curiositat: Holanda és un dels principals productors de creïlles del món. Exporta milions de tones cada any!
Després de la visita, hem anat a "The House of Skills", un espai on es treballen habilitats pràctiques i professionals, i on hem posat en marxa els nostres dots culinaris! Ens han ensenyat a preparar un plat típic holandés: frikandel amb creïlles. La frikandel és una salxitxa molt popular als Països Baixos, i ens ha agradat molt descobrir el seu sabor i com es combina amb les creïlles locals. Després de cuinar-ho... ho hem tastat, per descomptat!
Per la vesprada, hem tingut un temps de descans amb les famílies o als voltants d’Almelo. Alguns alumnes hem aprofitat per trobar-nos i passar una estona junts a casa d’un dels companys d’intercanvi, compartint jocs, rialles i una mica més de convivència.
Aquesta jornada ens ha ajudat a conéixer millor la cultura i gastronomia holandeses, a treballar en equip i, sobretot, a gaudir aprenent coses noves 🍽️🌍. Estem vivint una experiència Erasmus que segur que no oblidarem mai!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada