ERASMUS APOSTANT PER LA BIODIVERSITAT

 

ERASMUS APOSTANT PER LA BIODIVERSITAT


Avui, ja hem arribat a la meitat de l’experiència Erasmus+ i que millor manera de començar aquest dimecres que cuinant un plat típic del poble. Aquest es diu appelflap.

Hem anat a l’aula de cuina de l’institut per cuinar, amb el nostre company/a holandés.

Hem seguit els pasos que ens ha dit la mestra holandesa per preparar-ho, fins que hem obtés el resultat q voliem. Estaven molt bons!!








Mes tard hem anat a la cafeteria per menjar-nos un snack i en acabar, tots junts hem agafat les bicicletes per anar a centre d'apicultura on ens han explicat quin és el procés d'obtenció de la mel i hem pogut vore els bucs d'abelles.

Allí ens han explicat moltes coses sobre les abelles, fins i tot ens han donat a probar la seua mel.

També hem assistit a una xarrada sobre la importància de les abelles per a la biodiversitat del nostre planeta.



Hem tornat a casa en bicilcleta, on tot ha segut una aventura per a nosaltres ja que estava ploguent , menys mal que teniem xubasquers.



Una vegada en casa, alguns s’han quedat allí i altres han quedat en alguns altres companys per sopar junts en algun restaurant.

Ha seguit un dia molt complet i divertit!

Paula Mendoza i Mireia Martínez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PER FI EL GRAN DIA........ARRIBADA A ALMELO !!!

1r dia Madeira