ERASMUS APOSTANT PER LA BIODIVERSITAT
ERASMUS APOSTANT PER LA BIODIVERSITAT
Avui, ja hem arribat a la meitat de l’experiència Erasmus+ i que millor manera de començar aquest dimecres que cuinant un plat típic del poble. Aquest es diu appelflap.
Hem anat a l’aula de cuina de l’institut per cuinar, amb el nostre company/a holandés.
Hem seguit els pasos que ens ha dit la mestra holandesa per preparar-ho, fins que hem obtés el resultat q voliem. Estaven molt bons!!
Mes tard hem anat a la cafeteria per menjar-nos un snack i en acabar, tots junts hem agafat les bicicletes per anar a centre d'apicultura on ens han explicat quin és el procés d'obtenció de la mel i hem pogut vore els bucs d'abelles.
Allí ens han explicat moltes coses sobre les abelles, fins i tot ens han donat a probar la seua mel.
També hem assistit a una xarrada sobre la importància de les abelles per a la biodiversitat del nostre planeta.
Hem tornat a casa en bicilcleta, on tot ha segut una aventura per a nosaltres ja que estava ploguent , menys mal que teniem xubasquers.
Una vegada en casa, alguns s’han quedat allí i altres han quedat en alguns altres companys per sopar junts en algun restaurant.
Ha seguit un dia molt complet i divertit!
Paula Mendoza i Mireia Martínez
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada